Nyfødt Fotografering

Tips og råd

La oss ta vare på minnene dine, med mange års erfaring innen baby og nyfødt fotografering kan dere føle dere trygge på at vi ivaretar din dyrebare baby på beste vis sånn at dere kan sitte og slappe av under seansen.

Bildene bør helst tas før barnet er 12 dager
så send oss en mail så fort som mulig for å få booket tid.

Reserver gjerne time for nyfødt fotografering når dere er ca 6 mnd på vei, oppgi forventet termin og kjønn om man vet. Vi ønsker gjerne at dere i god tid før fotograferingen sender oss 5-10 bilder fra det store internettet som viser hva slags stil/bakgrunner/farger som dere liker og ser for dere.

post@lillysstudio.no

 

 

 

 

 

Det er fint om barnet ikke får mat den siste timen før dere kommer hit dersom det går an å tilpasse det, når dere kommer i studio så kler vi av barnet og så ammer/mater dere barnet før vi prøver å få barnet til å sove.
Ta med flaske med melk og smukk selv om barnet ikke bruker dette hjemme.
Barnet roer seg lettere om far, medhjelper eller meg kan bysse til barnet sovner og så bruker vi smukk og flaske om det våkner til igjen. Mamma har for mye mammalukt og noen spedbarn vil helst ligge til brystet hele tiden dersom de kjenner lukten av sin kjære mamma dersom de ammer.
Klær; Vi har en del i studio men det er veldig fint med noe eget så blir bildene helt personlige, ta gjerne med en helt enkel body eller lignende.
Klær uten store logoer/mønster er best på bilder og pass på at man går ton i ton i fargene. Klær i ulike strukturer er veldig fint og når man skal ta bilder med en nyfødt så det er veldig fint om klærne ser myke ut, litt lodne gensere er veldig pent eller myk silke, etc.
Om man ønsker at bildene skal være lyse så bør man velge lyse klær også. Men om man ønsker litt mer tone på bakgrunnene og litt mørkere utseende på bildene så kan man også velge mørkere klær. Noen ønsker også sort bakgrunn og da er det også fint med helt sorte klær.
Personlige leker/kurver/pledd/sjal/smykker/kosebamser er fint.
Husk nok bleier, gulpekluter og håndduk.
Om man ønsker noe helt spesielt så kan man f.eks ta med noe av det som definerer dere for å legge babyen i. F.eks, pappa jobber som brannmann og han tar med brannmann hjelmen så kan vi dandere barnet oppi der, eller mamma jobber som blomster dekoratør og tar med litt friske blomster osv. Evnt hobby artikler. Om man ønsker sånne bilder trenger jeg å vite det på forhånd.
Foreldre / medhjelpere / søsken
Spis godt før dere kommer, lavt blodsukker er ikke bra .
Ta med drikke til alle og til små søsken anbefales det også å ta med flytende mat som smootie/yougurt osv, ikke noe som kan tygges for da bruker man opp tiden sin på tygging. Ikke ta med snop for luring.
Det blir VELDIG varmt i studio på denne typen fotografering så ikke kle dere for varmt og kom som dere er, om dere ikke skal være med på bildene kan dere komme i pysjen, tiden rett etter fødsel er litt kaotisk og det vet vi alt om.
_A6A4519NY

Tips før fotografering

Før den kommende fotoshooten, vil vi gjerne forberede dere på noen små detaljer
for å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig.
Vennligst vær oppmerksom på at vi ofte tar bilder barbeint, og noen ganger kan det være bilder med bar hud på overkroppen for de som føler seg komfortable med det. Dette er en del av vår stil og visjon, og vi håper dere er åpne for å omfavne dette aspektet.
Vi vil også oppfordre søsken til å øve litt hjemme på å holde babyen, hvis det er aktuelt.
Dette vil bidra til at de føler seg trygge og avslappede foran kameraet.
Når det gjelder å snakke med barna på forhånd, ber vi dere om å begrense informasjonen. Dere kan fortelle dem at vi skal til fotografen og at vi tror det blir kjempegøy der, men det er viktig å understreke at de må høre på hva fotografen sier, da det er hun som bestemmer under fotoshooten.
Det er imidlertid viktig å ikke nevne at vi skal til fotografen og be dem om å smile fint, da vi ønsker at øyeblikket skal være naturlig og spontant.
Vi har ofte dagene fullbooket, så vi ber dere vennligst om ikke å komme for tidlig eller for sent. Hvis dere møter en låst dør, er det mest sannsynlig fordi jeg fotograferer,
så vi ber dere om å vente litt, så kommer jeg snart for å åpne.
Vi ser frem til å ha en fantastisk fotoshoot sammen, velkommen!

 

 

 

 

 

 

 

Studioet ligger i Fremmerholen.

Vi holder til i underetasjen på det svarte huset rett over Borgund VGS. Det er ett stort skilt på veggen min og inngangen er rett rundt hjørnet ved plattingen (mot Moa, ikke mot Brusdalen). Det er også ett skilt og blomsterpotter utenfor døra.
Parkering på den store plassen rett mellom huset og hovedveien.
Om dere ikke finner veien kan dere ringe på studio
eller min private mobil 98 04 73 68.
Hjertelig velkommen !