Reklame


PROFESJONELLE BILDER
Bedrifter som benytter «personlige» bilder i sitt markedsføringsmateriell, oppnår høyere troverdighet.


REKLAMEMATRIELL
]
Reklame plattformen er i stadig utvikling, og det er derfor viktig at bedriften holder seg oppdatert for å oppnå gode resultater.


BEDRIFT PROFILERING
Profilering handler om å skape et inntrykk av bedriften. Det er viktig å skape en helhet som gjør bedriften lett gjenkjennelig.

 

Lillys Studio AS på Åse tilbyr fotografiske og grafiske tjenester skreddersydd for din bedrift. Målet er å gi et signal om hvilken identitet bedriften har og hva dere ønsker og formidle på en profesjonell og troverdig måte. Dette gjøres ved å ha en tydelig visuell profil utad mot din kundegruppe og dine samarbeidspartnere. I dag er en profesjonell og visuell profil det viktigste verktøyet man har. “Bildene taler for seg” er ett kjent utsagn og idag er det svært viktig å gi fremtidige kunder ett tydelig bilde av hvem bedriften er og hva dere tilbyr. Hvilket inntrykk gir du dine kunder? Eller enda viktigere; hvilket inntrykk ønsker du at kundene skal ha av din bedrift? Er det på tide med en oppdatering av hjemmesiden, ny logo, nye brosjyrer, visittkort, bilder av ansatte eller av nye og nåværende produkter? Flotte bilder løfter både nettsiden og reklamemateriell. Det kan være alt fra gruppebilder, ansatt portrett, miljø portrett, reportasje/situasjonsbilder, produkt, eksteriør og interiørbilder.

Vi tar også flotte oversiktsbilder med drone. I en samarbeidssituasjon ser vi også på helheten i akkurat din bedrift og kommer gjerne med råd. Lillys Studio AS er en håndverksbedrift med fagfotograf og nå også grafiker, når vi nå kan tilby bedriftene begge tjenestene så har vi ved booking før 15. september 2017 ett introduksjonstilbud på 20% rabatt ved bestilling av våre tjenester. Vi er dyktige til å se hver bedrift med deres behov, vi er kreative og gode på å finne løsninger, vi jobber i team og sammen med engasjerte bedrifteiere/ansatte kan dette være din bedrifts mulighet for å stå frem i mengden som den foretrukne bedrift! Alle ønsker seg en økende omsetning og vi er overbeviste om at dette er ett stort skritt på veien. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale 😉

Bedrifts portrett i studio.

-1 Enkelt portrett med 1 bilde-fil 600,- pr person.

-Pakketilbud ved kjøp av 2 eller flere filer av samme person 300,- pr stk.

-Ved bestilling av bedriftsportrett for minimum 5 ansatte = 20% rabatt.
Portrettene må da fotograferes samlet i studio.

-Gruppebilde av de ansatte i studio 1790,-
Inkludert 1 bilde-fil.

-Ordinær redigering/retusj er inkludert.

-For ekstra retusj tilkommer det 120,- pr 10 min.

 

Bedrifts portrett/reportasje/eksteriør/interiør ute på location.

-Oppstart av fotografering på location 1650,-
Dette inkluderer planlegging/pakking/kjøring/rigging innenfor 20 km.

-Timepris ut over oppstart 1700,-
Dette inkluderer fotografering, lett redigering og egen web-tilgang.

-Bilde-fil 1596,- pr.stk.

-Ved bestilling av minimum 5 bilde-filer 798,- pr.stk.
Bildene blir redigert, retusjert og leveres med bruksrett.

-For ekstra retusj tilkommer det 120,- pr 10 min.

 

Alle priser er eks.moms, og vi tar forbehold om pris endringer.

 


error: Content is protected !!